Párolt marhafartő

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg marhafartő
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1 db zeller
  • 1 csokor petrezselyem zöldje
  • 1 kávéskanál sűrített paradicsom

Elkészítés:

A húst megsózzuk és mindkét oldalát serpenyőben megpirítjuk. A leveszöldségeket karikára vágjuk és a hús mellett megpirítjuk. Hozzáöntünk egy kevés csontlevet vagy vizet és puhára pároljuk. Tálalás előtt a levét leszűrjük és elkeverjük a kanál sűrített paradicsommal, amit a tálalásnál a húsra teszünk. Energiaérték/ adag: 362 kcal, szénhidrát. 36,7 g

Hasonló receptek

Tejszínben pácolt rántott máj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Gombával, belsőséggel töltött csirkecomb

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Diós és szezámmagos csirkemell

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: