Tengeri hal tepsiben sütve
Hozzávalók:
- 60 dkg tőkehal filé (mélyhűtött)
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 konzerv tonhal
- 1 dl főzőtejszín (10%-os)
- só
- bors
- olívaolaj
Elkészítés:
A halat felengedjük, majd sózzuk, borsozzuk. A vöröshagymát vékony szeletekre vágjuk. Egy jénai tálat kiolajozunk beletesszük a hagymaszeleteket, rátesszük a halszeleteket. A tonhalat kevés olajjal, tejszínnel összekeverjük és a halszeletekre öntjük. Alufóliával letakarjuk készre sütjük.Energiatartalom/ adag: 359 kcal szénhidrát: 13,6 g
Hasonló receptek
Afrikai csemege
Halétel, Könnyű
Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Ponty gombával
Halétel, Közepes
Mogyorómentes, Köszvény, Gluténmentes, Tojásmentes
Édeshagymás lazacszelet
Halétel, Közepes
Diabetikus, Cukormentes