Rakott karfiol

Ételtípus: Főétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Magas koleszterin, Gluténmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 1 közepes fej karfiol
  • 10 dkg koktél paradicsom
  • 10 dkg sovány óvári sajt (vagy más sovány sajt)
  • szerecsendió
  • kevés kókuszolaj

Elkészítés:

A karfiolt rózsáira szedjük és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Egy jénai tálat beolajozunk ráteszünk egy sor karfiolt, megszórjuk reszelt sajttal, kis szerecsendióval, majd újra karfiol és így rétegezzük. A végén a karfiol tetejére ráhelyezzük a megmosott karikára vágott paradicsomokat reszelt sajttal díszítjük és forró sütőben megsütjük. Adagonként Energia:150 kcal, szénhidrát. 20g

Hasonló receptek

Szárnyashússal töltött alma

Főétel, Nehéz

Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Keksz alatt sült tonhal

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Mediterrán rakott krumpli

Főétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: