Rakott karfiol

Ételtípus: Főétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Magas koleszterin, Gluténmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 1 közepes fej karfiol
  • 10 dkg koktél paradicsom
  • 10 dkg sovány óvári sajt (vagy más sovány sajt)
  • szerecsendió
  • kevés kókuszolaj

Elkészítés:

A karfiolt rózsáira szedjük és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Egy jénai tálat beolajozunk ráteszünk egy sor karfiolt, megszórjuk reszelt sajttal, kis szerecsendióval, majd újra karfiol és így rétegezzük. A végén a karfiol tetejére ráhelyezzük a megmosott karikára vágott paradicsomokat reszelt sajttal díszítjük és forró sütőben megsütjük. Adagonként Energia:150 kcal, szénhidrát. 20g

Hasonló receptek

Tőkehal pikáns paradicsommártásban

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sajtos-mustáros karfiol csőben sütve recept

Főétel, Nehéz

Vesebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Ájult imám

Főétel, Könnyű

Diabetikus, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: