Ananász leves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Cukormentes, Mogyorómentes, Tejmentes, Laktózmentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 db ananász
  • 4-5 evőkanál édesítő
  • 1 csg. vaníliás pudingpor (DrOetker főzéssel készíthető)
  • Szegfűszeg
  • fahéj
  • kevés citromlé

Elkészítés:

Az ananászt megpucoljuk és feltesszük főni kb. 1,5 l vízben. Megszórjuk szegfűszeggel, fahéjjal édesítőt teszünk hozzá és 1 evőkanál citromlevet. A pudingport elkeverjük a tejjel és édesítővel. Amikor az ananász megfőtt, elkeverjük benne a pudingot és összefőzzük. Adagonként Energia. 189 kcal szénhidrát: 35,4 g

Hasonló receptek

Fokhagymás csirkeleves

Leves, Könnyű

Gyomorfekély, Csontritkulás, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Karfiolos karalábé leves

Leves, Könnyű

Allergia, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Padlizsánkrémleves parmezáncsipsszel

Leves, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: