Ananász leves
Hozzávalók:
- 1 db ananász
- 4-5 evőkanál édesítő
- 1 csg. vaníliás pudingpor (DrOetker főzéssel készíthető)
- Szegfűszeg
- fahéj
- kevés citromlé
Elkészítés:
Az ananászt megpucoljuk és feltesszük főni kb. 1,5 l vízben. Megszórjuk szegfűszeggel, fahéjjal édesítőt teszünk hozzá és 1 evőkanál citromlevet. A pudingport elkeverjük a tejjel és édesítővel. Amikor az ananász megfőtt, elkeverjük benne a pudingot és összefőzzük. Adagonként Energia. 189 kcal szénhidrát: 35,4 g
Hasonló receptek
Eperleves
Leves, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Hagymaleves
Leves, Könnyű
Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Almaleves
Leves, Könnyű
Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes