Édeshagymás lazacszelet
Hozzávalók:
- 4db 12 dkg-os lazacszelet
- 1 evőkanál olívaolaj
- 3 kis fej hagyma vékony karikákra vágva
- 1 evőkanál méz
- 1/4 csésze rizsbor ecet
- 1 evőkanál light
- Cukormentes sárgabarack befőtt
Elkészítés:
A sütőt 180°C-ra melegítsük elő. A lazacfiléket fektessük egy közepes méretű sütőpapírra és a sütőben 10-12 percig süssük. Közben az olajat felforrósítjuk egy közepes méretű teflonsütőben, hozzáadjuk a hagymát és 8-10 percig sütjük, amíg barnára nem pirul.Egy kis tálkában összekeverjük a mézet, ecetet és a sárgabarackbefőttet. Ráöntjük a serpenyőben sülő hagymára és további két percig sütjük. Mikor kész a filékre merjük.
Hasonló receptek
Halfalatkák
Halétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Serpenyőben sült lazac recept
Halétel, Közepes
Diabetikus, Cukormentes
Afrikai csemege
Halétel, Könnyű
Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes