Grillezett bárányborda
Hozzávalók:
- 1,5 kg bárányborda
- 3 ek. Olaj
- 1,5 tk. őrölt mustármag
- 1,5 tk. Só
- 1,5 tk. őrölt bors
- 1,5 tk. Curry
- 1,5 tk. őrölt kömény
- 1,5 tk. 2-3 szál friss rozmaring
Elkészítés:
A páchoz valókat összekeverjük. Az előkészített és felszeletelt húst két-három nappal a sütés előtt a pácba helyezzük, többször átforgatjuk.A sütőt előmelegítjük, a húst alufóliába csomagoljuk, és 170-180 fokon kb. 1,5-2 órát sütjük. Mikor már puha a hús, grillrácsra helyezzük, és 20 perc alatt pirosra sütjük.
Hasonló receptek
Gyömbérszószos csirkemell rizzsel
Húsétel,Főétel, Közepes
Diabetikus, Cukormentes
Sertéskaraj barbecue mártással
Húsétel,Főétel, Közepes
Diabetikus, Cukormentes
Fokhagymás sült tarja párolt lilakáposztával
Húsétel,Főétel, Közepes
Diabetikus, Cukormentes