Grillezett bárányborda
Hozzávalók:
- 1,5 kg bárányborda
- 3 ek. Olaj
- 1,5 tk. őrölt mustármag
- 1,5 tk. Só
- 1,5 tk. őrölt bors
- 1,5 tk. Curry
- 1,5 tk. őrölt kömény
- 1,5 tk. 2-3 szál friss rozmaring
Elkészítés:
A páchoz valókat összekeverjük. Az előkészített és felszeletelt húst két-három nappal a sütés előtt a pácba helyezzük, többször átforgatjuk.A sütőt előmelegítjük, a húst alufóliába csomagoljuk, és 170-180 fokon kb. 1,5-2 órát sütjük. Mikor már puha a hús, grillrácsra helyezzük, és 20 perc alatt pirosra sütjük.
Hasonló receptek
Pikáns csirkeszárny
Húsétel,Főétel, Közepes
Diabetikus, Cukormentes
Paprikás hússzelet
Húsétel,Főétel, Közepes
Diabetikus, Cukormentes
Marhaszelet vadas mártással
Húsétel,Főétel, Közepes
Diabetikus, Cukormentes