Grillezett bárányborda

Ételtípus: Húsétel,Főétel Nehézség: Közepes

Diéta: Diabetikus, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1,5 kg bárányborda
  • 3 ek. Olaj
  • 1,5 tk. őrölt mustármag
  • 1,5 tk. Só
  • 1,5 tk. őrölt bors
  • 1,5 tk. Curry
  • 1,5 tk. őrölt kömény
  • 1,5 tk. 2-3 szál friss rozmaring

Elkészítés:

A páchoz valókat összekeverjük. Az előkészített és felszeletelt húst két-három nappal a sütés előtt a pácba helyezzük, többször átforgatjuk.A sütőt előmelegítjük, a húst alufóliába csomagoljuk, és 170-180 fokon kb. 1,5-2 órát sütjük. Mikor már puha a hús, grillrácsra helyezzük, és 20 perc alatt pirosra sütjük.

Hasonló receptek

Pikáns csirkeszárny

Húsétel,Főétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Paprikás hússzelet

Húsétel,Főétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Marhaszelet vadas mártással

Húsétel,Főétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: