Olívabogyóval töltött pisztráng

Ételtípus: Halétel, Főétel Nehézség: Közepes

Diéta: Diabetikus, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 2 nagyobb tisztított
  • filézett pisztráng
  • 10-15 dkg apróra vágott olívabogyó
  • 1 fej vöröshagyma
  • olívaolaj
  • vaj
  • bors
  • citrom

Elkészítés:

Sózzuk meg enyhén a pisztrángokat, majd keverjük össze az apróra vágott vöröshagymát és az olívabogyót. Töltsük meg vele a halakat. A vajat olvasszuk meg és keverjük össze az olívaolajjal, majd a keverékkel kenjünk ki egy tűzálló tálat. A halakat tegyük a tálba. Süssük 20-30 percig, közben szórjuk meg borssal. Tálaláskor facsarjunk rá citromot és díszítsük citromszeletekkel. Kínáljuk friss zöldsalátával.

Hasonló receptek

Lazacszeletek héjában sült burgonyával

Halétel, Főétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: