Waldorf saláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 3-4 személyre: 50 dkg alma
  • 30 dkg zeller
  • 5 dkg dióbél
  • 1/2 citrom
  • 2 dl joghurt
  • 1 evőkanál majonéz
  • zellerlevél
  • köménymag
  • őrölt bors

Elkészítés:

A megtisztított almát és zellert gyaluld vékony csíkokra, keverd össze és hintsd meg néhány csepp citromlével. A joghurtot keverd össze a majonézzel, az apróra vágott dióval, fűszerezd köménnyel, borssal és ezt az öntetet add a zöldséghez. Alapos keverés után a salátát érleld egy órát hűvös helyen és apróra vágott zellerlevéllel megszórva tálald.

Hasonló receptek

Sonkás salátatál

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Keringési problémák, Epebetegség, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Saláta paradicsommal, fetával, újhagymás kefirrel

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Diós almasaláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Epebetegség

Új keresés

Válasszon diétát: