Waldorf saláta
Hozzávalók:
- 3-4 személyre: 50 dkg alma
- 30 dkg zeller
- 5 dkg dióbél
- 1/2 citrom
- 2 dl joghurt
- 1 evőkanál majonéz
- zellerlevél
- köménymag
- őrölt bors
Elkészítés:
A megtisztított almát és zellert gyaluld vékony csíkokra, keverd össze és hintsd meg néhány csepp citromlével. A joghurtot keverd össze a majonézzel, az apróra vágott dióval, fűszerezd köménnyel, borssal és ezt az öntetet add a zöldséghez. Alapos keverés után a salátát érleld egy órát hűvös helyen és apróra vágott zellerlevéllel megszórva tálald.
Hasonló receptek
Burgonyás zöldségsaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Narancsos Tonhalas Salata
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Egyszerű brokkolisaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes