Bulgur mint köret

Ételtípus: Köret Nehézség: Könnyű

Diéta: Diabetikus, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 10 dkg bulgur
  • 2 dl víz
  • csipet só

Elkészítés:

Mivel a bulgurt előfőzött formában vásárolhatjuk meg, ezért idő hiányában elegendő csak leforrázni, mégpedig nagyjából kétszeres mennyiségű vízzel. Ha köretként fogyasztjuk, két főre körülbelül 10 dkg bulgurra és 2 deciliter, forrásban lévő vízre lesz szükségünk. Leöntjük a bulgurt a forró vízzel, ízesítjük csipet sóval, és lefedjük körülbelül húsz percre.

Hasonló receptek

Márványsajttal sült édesburgonya

Köret, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Röszti

Köret, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Csicseriborsó-püré

Köret, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: