Tormás-almás cékla
Hozzávalók:
- 1 db nagy alma
- 1 db nagy cékla
- fél üveg csemege torma
- 2 dl tejföl
- majonéz
- só
- fehérbors
- édesítő szer
Elkészítés:
A céklát és az almát meghámozzuk, nagyobb lyukúreszelőn lereszeljük és elkeverjük a tormával. A tejfölből és fűszerekből öntetet készítünk. Jól elkeverjük a reszelt résszel és 1-2 órát állni hagyjuk.
Hasonló receptek
Fejes saláta kapros túróöntettel
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Zöldhagymás reteksaláta joghurtos öntettel
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Kapros-hagymás zellersaláta
Saláta, Könnyű
Candida, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes