Tormás-almás cékla
Hozzávalók:
- 1 db nagy alma
- 1 db nagy cékla
- fél üveg csemege torma
- 2 dl tejföl
- majonéz
- só
- fehérbors
- édesítő szer
Elkészítés:
A céklát és az almát meghámozzuk, nagyobb lyukúreszelőn lereszeljük és elkeverjük a tormával. A tejfölből és fűszerekből öntetet készítünk. Jól elkeverjük a reszelt résszel és 1-2 órát állni hagyjuk.
Hasonló receptek
Sajtsaláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Joghurtos cikóriasaláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Keringési problémák, Crohn, Gyomorfekély, Csontritkulás, Hasnyálmirigy, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirkés saláta
Saláta, Könnyű
Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Tejmentes, Laktózmentes, Gluténmentes