Tormás-almás cékla

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Diabetikus, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 db nagy alma
  • 1 db nagy cékla
  • fél üveg csemege torma
  • 2 dl tejföl
  • majonéz
  • fehérbors
  • édesítő szer

Elkészítés:

A céklát és az almát meghámozzuk, nagyobb lyukúreszelőn lereszeljük és elkeverjük a tormával. A tejfölből és fűszerekből öntetet készítünk. Jól elkeverjük a reszelt résszel és 1-2 órát állni hagyjuk.

Hasonló receptek

Fejes saláta kapros túróöntettel

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Zöldhagymás reteksaláta joghurtos öntettel

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Kapros-hagymás zellersaláta

Saláta, Könnyű

Candida, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: