Tormás-almás cékla
Hozzávalók:
- 1 db nagy alma
- 1 db nagy cékla
- fél üveg csemege torma
- 2 dl tejföl
- majonéz
- só
- fehérbors
- édesítő szer
Elkészítés:
A céklát és az almát meghámozzuk, nagyobb lyukúreszelőn lereszeljük és elkeverjük a tormával. A tejfölből és fűszerekből öntetet készítünk. Jól elkeverjük a reszelt résszel és 1-2 órát állni hagyjuk.
Hasonló receptek
Liechtensteini Homár saláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Hamburgi gombasaláta
Saláta, Közepes
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Pikáns sütőtöksaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes