Hideg joghurtleves
Hozzávalók:
- 8 dl joghurt (4 doboz),40 dkg uborka
- 20 dkg piros retek (egy csomó)
- 10 dkg újhagyma
- 1 cs. Petrezselyemzöldje
- 2 szál zellerzöld
- 1 dkg dióbél
- só
- fehér bors
- pici bazsalikom
Elkészítés:
A joghurtot a finomra vágott zöld fűszerekkel és a többi ízesítővel összekeverjük, majd a hámozott, kis kockákra vágott uborkát, a felszeletelt retket is hozzáadjuk. Alaposan lehűtve négy csészébe töltjük, mindegyikre 1-1 szép diódarabot fektetünk.
Hasonló receptek
Fokhagymás camembert leves
Leves, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Tárkonyos raguleves
Leves, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Magyaros gombaleves laskából
Leves, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes