Joghurtleves
Hozzávalók:
- 1 pohár joghurt
- 1-2 uborka
- a nagyságától függ
- 1 cs. friss kapor
- 1 cs. friss menta
- szójaszósz ízlés szerint
- borsikafű
- 1-2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A joghurtot jól lehűtjük és egy tálban simára keverjük. Az uborkát lereszeljük, a kaprot és a friss mentát apróra vágjuk. A joghurtba belekeverjük az uborkát és a fűszereket, szójaszószt vagy tengeri sót, borsikafüvet és a szétnyomott fokhagymát.
Hasonló receptek
Sajtos búzagaluska leves
Leves, Közepes
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes
Egyszerű tejleves
Leves, Könnyű
Epebetegség, Májproblémák, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Tejes zöldségleves
Leves, Könnyű
Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes