Joghurtleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Candida, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 pohár joghurt
  • 1-2 uborka
  • a nagyságától függ
  • 1 cs. friss kapor
  • 1 cs. friss menta
  • szójaszósz ízlés szerint
  • borsikafű
  • 1-2 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

A joghurtot jól lehűtjük és egy tálban simára keverjük. Az uborkát lereszeljük, a kaprot és a friss mentát apróra vágjuk. A joghurtba belekeverjük az uborkát és a fűszereket, szójaszószt vagy tengeri sót, borsikafüvet és a szétnyomott fokhagymát.

Hasonló receptek

Gombakrém leves

Leves, Könnyű

Mogyorómentes, Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Vesebetegség

Halászlé

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Tejmentes, Laktózmentes

Húsos lencseleves

Leves, Közepes

Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: