Joghurtleves
Hozzávalók:
- 1 pohár joghurt
- 1-2 uborka
- a nagyságától függ
- 1 cs. friss kapor
- 1 cs. friss menta
- szójaszósz ízlés szerint
- borsikafű
- 1-2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A joghurtot jól lehűtjük és egy tálban simára keverjük. Az uborkát lereszeljük, a kaprot és a friss mentát apróra vágjuk. A joghurtba belekeverjük az uborkát és a fűszereket, szójaszószt vagy tengeri sót, borsikafüvet és a szétnyomott fokhagymát.
Hasonló receptek
Nyári paprikaleves
Leves, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sóskaleves
Leves, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Magyaros gombaleves laskából
Leves, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes