Joghurtleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Candida, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 pohár joghurt
  • 1-2 uborka
  • a nagyságától függ
  • 1 cs. friss kapor
  • 1 cs. friss menta
  • szójaszósz ízlés szerint
  • borsikafű
  • 1-2 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

A joghurtot jól lehűtjük és egy tálban simára keverjük. Az uborkát lereszeljük, a kaprot és a friss mentát apróra vágjuk. A joghurtba belekeverjük az uborkát és a fűszereket, szójaszószt vagy tengeri sót, borsikafüvet és a szétnyomott fokhagymát.

Hasonló receptek

Zöldborsóleves

Leves, Közepes

Mogyorómentes, Magas vérnyomás, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes

Padlizsánkrémleves parmezáncsipsszel

Leves, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

őszibarack-krémleves habgaluskával

Leves, Közepes

Epebetegség, Csontritkulás, Gluténmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: