Joghurtleves
Hozzávalók:
- 1 pohár joghurt
- 1-2 uborka
- a nagyságától függ
- 1 cs. friss kapor
- 1 cs. friss menta
- szójaszósz ízlés szerint
- borsikafű
- 1-2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A joghurtot jól lehűtjük és egy tálban simára keverjük. Az uborkát lereszeljük, a kaprot és a friss mentát apróra vágjuk. A joghurtba belekeverjük az uborkát és a fűszereket, szójaszószt vagy tengeri sót, borsikafüvet és a szétnyomott fokhagymát.
Hasonló receptek
Húsos lencseleves
Leves, Közepes
Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Citromleves
Leves, könnyű
Mogyorómentes, Köszvény, Tojásmentes
Babos zöldségleves májgaluskával
Leves, Közepes
Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes