Afrikai csemege
Hozzávalók:
- 1 kg afrikai harcsa
- 10 dkg reszelt trappista sajt
- 2 tojásfehérje
- citromlé
- csipetnyi szerecsendió
- 1 evőkanál olívaolaj
Elkészítés:
A harcsa bőré lehúzzuk és kettévágjuk. Az egyik részt a kikent sütőformába fektetjük. A tojásfehérjéket a frissen őrölt szerecsendióval és kevés citromlével kemény habbá verjük. A reszelt sajtot óvatosan hozzákeverjük. Ezzel a masszával megtöltjük a lazacot, majd a másik résszel befedjük. Előmelegített sütőben, fóliával letakarva megsütjük.
Hasonló receptek
Ponty gombával
Halétel, Közepes
Mogyorómentes, Köszvény, Gluténmentes, Tojásmentes
Serpenyőben sült lazac recept
Halétel, Közepes
Diabetikus, Cukormentes
Halfalatkák
Halétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes