Afrikai csemege
Hozzávalók:
- 1 kg afrikai harcsa
- 10 dkg reszelt trappista sajt
- 2 tojásfehérje
- citromlé
- csipetnyi szerecsendió
- 1 evőkanál olívaolaj
Elkészítés:
A harcsa bőré lehúzzuk és kettévágjuk. Az egyik részt a kikent sütőformába fektetjük. A tojásfehérjéket a frissen őrölt szerecsendióval és kevés citromlével kemény habbá verjük. A reszelt sajtot óvatosan hozzákeverjük. Ezzel a masszával megtöltjük a lazacot, majd a másik résszel befedjük. Előmelegített sütőben, fóliával letakarva megsütjük.
Hasonló receptek
Tengeri hal tepsiben sütve
Halétel, Könnyű
Gluténmentes, Cukormentes, Mogyorómentes
Ponty gombával
Halétel, Közepes
Mogyorómentes, Köszvény, Gluténmentes, Tojásmentes
Halfalatkák
Halétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes