Afrikai csemege

Ételtípus: Halétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 kg afrikai harcsa
  • 10 dkg reszelt trappista sajt
  • 2 tojásfehérje
  • citromlé
  • csipetnyi szerecsendió
  • 1 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:

A harcsa bőré lehúzzuk és kettévágjuk. Az egyik részt a kikent sütőformába fektetjük. A tojásfehérjéket a frissen őrölt szerecsendióval és kevés citromlével kemény habbá verjük. A reszelt sajtot óvatosan hozzákeverjük. Ezzel a masszával megtöltjük a lazacot, majd a másik résszel befedjük. Előmelegített sütőben, fóliával letakarva megsütjük.

Hasonló receptek

Tengeri hal tepsiben sütve

Halétel, Könnyű

Gluténmentes, Cukormentes, Mogyorómentes

Édeshagymás lazacszelet

Halétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Serpenyőben sült lazac recept

Halétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: