Almás burgonyasaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 600 g burgonya
  • 400 g alma
  • 100 g trappista sajt
  • 50 g vöröshagyma
  • 3 evőkanál citromlé
  • 1 evőkanál napraforgóolaj
  • 1 kávéskanál mustár
  • fehér bors ízlés szerint

Elkészítés:

A megtisztított burgonyát héjában megfőzzük, a megfőzött almát kis kockákra vágjuk, a vöröshagymát lereszeljük. A karikákra vágott burgonyát, almát, vöröshagymát összekeverjük és leöntjük a citromléből, olajból, mustárból, sóból, készített salátaöntettel. A végén keverjük össze a kis kockákra vágott sajttal. Lehűtve fogyasszuk. Díszíthetjük friss zöldpetrezselyemmel vagy bazsalikommal.

Hasonló receptek

Paradicsomos-spenótos tésztasaláta

Saláta, Könnyű

Vashiány, Keringési problémák, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Waldorf saláta

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Csirkés Caesar saláta

Saláta, Közepes

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: