Virslisaláta
Hozzávalók:
- 200 g baromfi virsli
- 150 g trappista sajt
- 150 g ecetes uborka
- 1 kávéskanál napraforgóolaj
- 1 kávéskanál mustár
- só
- fehér bors
- citromlé
- vöröshagyma ízlés szerint
Elkészítés:
A mustárt elkeverjük a napraforgóolajjal, citromlével, sóval, borssal. Beletesszük a karikákra vágott baromfi virslit, hagymát, a kockákra vágott uborkát és sajtot. Óvatosan összekeverjük, majd hűtjük. Friss fűszernövényekkel megszórva tálaljuk.
Hasonló receptek
Sajtos zsenge zöldbabsaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gluténmentes, Gyomorfekély, Keringési problémák, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes
Téli saláta
Saláta, Közepes
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirkés Caesar saláta
Saláta, Közepes
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes