Virslisaláta
Hozzávalók:
- 200 g baromfi virsli
- 150 g trappista sajt
- 150 g ecetes uborka
- 1 kávéskanál napraforgóolaj
- 1 kávéskanál mustár
- só
- fehér bors
- citromlé
- vöröshagyma ízlés szerint
Elkészítés:
A mustárt elkeverjük a napraforgóolajjal, citromlével, sóval, borssal. Beletesszük a karikákra vágott baromfi virslit, hagymát, a kockákra vágott uborkát és sajtot. Óvatosan összekeverjük, majd hűtjük. Friss fűszernövényekkel megszórva tálaljuk.
Hasonló receptek
Egyszerű brokkolisaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Tortellini saláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Zöldbabsaláta, kefirrel
Saláta, Könnyű
Vesebetegség, Májproblémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes