Virslisaláta
Hozzávalók:
- 200 g baromfi virsli
- 150 g trappista sajt
- 150 g ecetes uborka
- 1 kávéskanál napraforgóolaj
- 1 kávéskanál mustár
- só
- fehér bors
- citromlé
- vöröshagyma ízlés szerint
Elkészítés:
A mustárt elkeverjük a napraforgóolajjal, citromlével, sóval, borssal. Beletesszük a karikákra vágott baromfi virslit, hagymát, a kockákra vágott uborkát és sajtot. Óvatosan összekeverjük, majd hűtjük. Friss fűszernövényekkel megszórva tálaljuk.
Hasonló receptek
Sajtsaláta
Saláta, Könnyű
Crohn, Csontritkulás, Köszvény, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkés saláta
Saláta, Könnyű
Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Tejmentes, Laktózmentes, Gluténmentes
Répás-tojásos saláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gluténmentes, Gyomorfekély, Keringési problémák, Májproblémák, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes