Virslisaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Crohn, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 200 g baromfi virsli
  • 150 g trappista sajt
  • 150 g ecetes uborka
  • 1 kávéskanál napraforgóolaj
  • 1 kávéskanál mustár
  • fehér bors
  • citromlé
  • vöröshagyma ízlés szerint

Elkészítés:

A mustárt elkeverjük a napraforgóolajjal, citromlével, sóval, borssal. Beletesszük a karikákra vágott baromfi virslit, hagymát, a kockákra vágott uborkát és sajtot. Óvatosan összekeverjük, majd hűtjük. Friss fűszernövényekkel megszórva tálaljuk.

Hasonló receptek

Egyszerű brokkolisaláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Tortellini saláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Zöldbabsaláta, kefirrel

Saláta, Könnyű

Vesebetegség, Májproblémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: