Sopszka saláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 kígyóuborka
  • 1 fej lilahagyma
  • 4 szem paradicsom
  • 10-15 szem magozott fekete olajbogyó
  • 15 dkg feta sajt
  • olívaolaj
  • citromlé
  • oregánó

Elkészítés:

Az uborkát és a lilahagymát vékonyra szeleteljük. Egy tálba rakjuk, megsózzuk, összekeverjük, állni hagyjuk. Közben a paradicsomot cikkekre vágjuk, az olajbogyót feldaraboljuk, a Feta sajtot kis kockákra vágjuk. Kevés olívaolajhoz sót, oregánót és ízlés szerinti citromlevet keverünk. Mindent összekeverve kevés ideig hűtőbe állítjuk a salátát.

Hasonló receptek

Ráksaláta

Saláta, Könnyű

Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Dinnyesaláta juhsajttal

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Gyümölcsös idénysaláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: