Sárgarépás burgonya
Hozzávalók:
- 600 g sárgarépa
- 150 g burgonya
- 1 kávéskanál margarin
- 1 csomag zöldpetrezselyem vagy kapor
- turbolya
- lestyán
- só ízlés szerint
Elkészítés:
A megtisztított sárgarépát karikákra vágjuk és kevés vízzel felöntve fedő alatt 15 percig pároljuk, hozzáadjuk a megtisztított, kockákra vágott burgonyát és 10-15 percig tovább főzzük. Hozzáadjuk a margarint, a fűszereket és még egyszer összeforraljuk. Petrezselyemmel meghintve tálaljuk. Sült húsok mellé köretként ajánljuk.
Hasonló receptek
Sörtésztában sült padlizsán, cukkini, patisszon
Köret, Könnyű
Keringési problémák, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Kakukkfüves édesburgonya
Köret, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sáfrányos rizottó
Köret, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes