Hideg egreskrémleves kiwivel
Hozzávalók:
- 500 g egres
- 200 g=2 kiwi
- 2 evőkanál főzős
- vanília ízű pudingpor
- só
- citromhéj
- vaniliarúd ízlés szerint
- dúsításhoz: 100-200 ml vaníliás vagy trópusi nutridrink (100 ml=150 kcal)
Elkészítés:
A megtisztított, megmosott egrest vízzel, citromhéjjal, kevés sóval és a vaníliarúddal addig főzzük, míg a szemek szét nem esnek. A kiwit a főzés utolsó perceiben tesszük az egreshez. A megfőtt gyümölcsöket összeturmixoljuk és átszűrjük. Vaníliás pudingporral sűrítjük, majd készre forraljuk. Ha már langyosra hűlt, belekeverjük a NUTRIDINKET. Citromkarikával díszítjük.
Hasonló receptek
Scsí friss káposztával
Leves
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Kókuszleves zöldségekkel
Leves, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Dunai halászlé
Leves, Könnyű
Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes