Májas ragu

Ételtípus: Ragu Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg máj (disznó
  • csirke
  • liba vegyesen)
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • bors
  • petrezselyemzöld
  • majoránna
  • pici olaj

Elkészítés:

A hagymát apróra felszeletelem, az olajon megfuttatom. Hozzáadom a felszeletelt májat és együtt pirítom, míg a máj világos lesz. Sózom, borsozom és felöntöm egy pohár vízzel. Amikor a víz már majdnem teljesen elfőtt, hozzáöntöm a bort, a szójaszószt és beleteszem a petrezselyemzöldet, majoránnát. Összerottyantom. Melegen, főtt rizzsel tálalom. A szójaszósz sós, ezért óvatosan sózzuk az ételt!

Új keresés

Válasszon diétát: