Magyaros rák
Hozzávalók:
- 5 evőkanál olívaolaj
- 4 gerezd fokhgyma
- 1 kávéskanál erős pista
- 1 kávéskanál édes pirospaprika
- fél kg fagyasztott garnélarák vagy koktélrák
Elkészítés:
Hagyjuk a rákot felolvadni. Megtisztítjuk a fokhagymát és fokhagymanyomón átnyomjuk. Az olívaolajat serpenyőbe öntjük, majd a tűzre tesszük. Amíg hideg beletesszük a fokhagymát, a paprikakrémet és az édes paprikát. Amikor az olaj már forró beletesszük a rákot és kevergetem néhány másodpercig, amíg átforrósodik. Friss kenyérrel tálaljuk.
Hasonló receptek
Mogyorós sajtgolyó
Előétel, Könnyű
Csontritkulás, Keringési problémák, Tojásmentes, Cukormentes
Aszpikos avokádós rák
Előétel, Közepes
Gluténmentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sajtos rétes - tyropita
Előétel, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes