Magyaros rák

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 5 evőkanál olívaolaj
  • 4 gerezd fokhgyma
  • 1 kávéskanál erős pista
  • 1 kávéskanál édes pirospaprika
  • fél kg fagyasztott garnélarák vagy koktélrák

Elkészítés:

Hagyjuk a rákot felolvadni. Megtisztítjuk a fokhagymát és fokhagymanyomón átnyomjuk. Az olívaolajat serpenyőbe öntjük, majd a tűzre tesszük. Amíg hideg beletesszük a fokhagymát, a paprikakrémet és az édes paprikát. Amikor az olaj már forró beletesszük a rákot és kevergetem néhány másodpercig, amíg átforrósodik. Friss kenyérrel tálaljuk.

Hasonló receptek

Hortobágyi palacsinta

Előétel, Közepes

Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Bolondos gomba

Előétel, Könnyű

Gluténmentes, Mogyorómentes

Cukkinikrém

Előétel, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: