Csirkemájkoktél
Hozzávalók:
- 15 dkg lesütött csirkemáj
- 8 dkg párolt zöldborsó
- 3 dl tartármártás
- késhegynyi törött bors
- 15 dkg ananászbefőtt.
Elkészítés:
A csirkemájat felszeletelem és a négy legszebb szeletet félreteszem, a maradékot hasábokra vágom. A zöldborsóból félreteszek 20 szemet, az ananászkonzervből is félreteszek 12 darabot. A többi hozzávalót összekeverem a borsozott tartárral, majd koktélospoharakba osztom. A tetejére fektetem a májszeleteket, majd ananásszal és zöldborsóval díszítem. Kanalat tűzök bele.
Hasonló receptek
Ropogós magos háromszögek, avokádó krémmel
Előétel, Nehéz
Mogyorómentes, Cukormentes
Magyaros rák
Előétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Reform töltött paradicsom
Előétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes