Padlizsánkrém

Ételtípus: Egyéb Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 600 g padlizsán
  • 1 dl olaj só
  • citromlé
  • vöröshagyma

Elkészítés:

A megmosott padlizsánt sütőlapra téve addig sütjük, amíg héja fekete, ráncos nem lesz (kb. 10 perc). Ha kihűlt, a héját péppé zúzzuk. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a sót, egy kevés citromlével ízesítjük, majd óvatosan hozzákeverjük az olajat. Jól összedolgozzuk és tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.

Hasonló receptek

Bundás kenyér sütőben

Egyéb, Könnyű

Gluténmentes, Crohn, Mogyorómentes, Cukormentes

Házikenyér

Egyéb, Nehéz

Mogyorómentes, Tojásmentes, Magas vérnyomás, Cukormentes, Tejmentes, Laktózmentes

Fűszeres-szilvás csatni

Egyéb, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: