Padlizsánkrém
Hozzávalók:
- 600 g padlizsán
- 1 dl olaj só
- citromlé
- vöröshagyma
Elkészítés:
A megmosott padlizsánt sütőlapra téve addig sütjük, amíg héja fekete, ráncos nem lesz (kb. 10 perc). Ha kihűlt, a héját péppé zúzzuk. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a sót, egy kevés citromlével ízesítjük, majd óvatosan hozzákeverjük az olajat. Jól összedolgozzuk és tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.
Hasonló receptek
Brokkolikrém
Egyéb, Könnyű
Candida, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Mentás almakompót másképpen
Egyéb, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Narancs-sütőtök lekvár
Egyéb, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes