Párolt lilakáposzta

Ételtípus: Köret Nehézség: Közepes

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 4 dl zsírmentes sótlan tyúkhúsleves
  • 1/2 csésze almabor ecet
  • 2 evőkanál vörösbor ecet
  • 1 evőkanál méz
  • 1/2 teáskanál delikát vagy vegeta fűszerkeverék
  • 1/4 teáskanál só
  • 4 csésze reszeltkáposzta
  • 2 kis piros alma
  • reszelve

Elkészítés:

1. Egy nagyobb serpenyőben felforraljuk a tyúkhúslevest, a mézet, a fűszerkeveréket, az ecetet és a sót. 2. Hozzáadjuk a káposztát és az almát. Lassú tűzön fedő nélkül 30 percig főzzük.

Hasonló receptek

Dödölle / Krumpligánica

Köret, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Almamártás

Köret, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Csicseriborsó-püré

Köret, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: