Gesztenye golyók
Hozzávalók:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 10 dkg darált mandula
- 1 dkg kakaó
- rum
- 5 dkg tortadara vagy csokireszelék
Elkészítés:
A kész gesztenyemasszát egy kis rummal fellazítjuk, hozzáadjuk a darált mandulát, a kakaót, majd összedolgozzuk. Vizes kézzel kis golyókat formálunk. Tortadarába vagy csokireszelékbe forgatjuk és mignon papírra tesszük. 1-2 órára behűtjük.
Hasonló receptek
Kókuszkifli
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Házi málnafagylalt
Desszert, Közepes
Diabetikus, Cukormentes
Muffin (tej nélkül)
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes