Hagymás tepsidara

Ételtípus: Főétel Nehézség: Közepes

Diéta: Csontritkulás, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1,5 bögre kukoricadara
  • 2 szál póréhagyma
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • grillfűszer
  • 1 -2 pohár kefír
  • zöldpetrezselyem
  • olaj
  • pirított szezámmag vagy mák

Elkészítés:

Sós vízben főzd meg lazára a kukoricadarát és még forrón simítsd bele kiolajozott tepsibe. A póréhagymát és a vöröshagymát apróra vágva olajos vízben a fűszerekkel és kevés sóval fedő alatt párold pirítsd meg, majd kend rá a kukoricadarára és a tetejére önts kefírt. Közepes tűznél 20 ? 30 percig süsd meg. Tálaláskor hintsd meg apróra vágott zöldpetrezselyemmel és pirított szezám maggal, vagy mákkal.

Hasonló receptek

Sült csirkecomb céklás-sütőtökös bulgurral

Főétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Nyári zöldségsaláta

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Szárnyashússal töltött alma

Főétel, Nehéz

Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: