Málnakrém leves
Hozzávalók:
- Hozzávalók négy személy részére: 400 g málna
- 2 zacskó vaníliás cukor
- 1 zacskó puncs pudingpor
- 1 mokkáskanálnyi rumaroma
- 300 ml zsírszegény tej.
Elkészítés:
A málnát szűrőbe tesszük, és folyó víznél alaposan megmossuk. A málna felét egy tálban összetörjük. A pudingport csomómentesre keverjük a hideg tejjel, hozzáöntjük a málnához, ízesítjük a vaníliás cukorral és a rumaromával. 2 dl vízzel felhígítjuk, hozzáadjuk az egészben hagyott málnát, és hidegen tálaljuk. Tápérték egy adagban: Energia: 282 kcal, Szénhidrát: 62 g, Fehérje: 5 g, Zsír: 1,5 g.
Hasonló receptek
Tojásos füstölt lazac
Előétel, Könnyű
Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Spagetti pulyka húsgolyókkal
Előétel, Könnyű
Keringési problémák, Mogyorómentes, Cukormentes
Ropogós magos háromszögek, avokádó krémmel
Előétel, Nehéz
Mogyorómentes, Cukormentes