Cékla káposztalevélben
Hozzávalók:
- 20 dkg cékla
- 1 gerezd fokhagyma
- 10 dkg darált dió
- 1 ek olaj
- ízlés szerint szójaszósz
- 1 ek köménymag
- * kelkáposzta levele
- 2 db lepény.
Elkészítés:
A céklát tormareszelőn lereszeljük, szétnyomott fokhagymát és darált diót, olajat, szójaszószt, köménymagot adunk hozzá. Kicsi kelkáposzta levelekre, mint egy csészébe helyezzük a céklát. Lepénnyel fogyasztjuk.
Hasonló receptek
Zöld paradicsom csatni
Egyéb, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Candida szükség kenyér
Egyéb, Könnyű
Candida, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Bundás kenyér sütőben
Egyéb, Könnyű
Gluténmentes, Crohn, Mogyorómentes, Cukormentes