Cékla káposztalevélben
Hozzávalók:
- 20 dkg cékla
- 1 gerezd fokhagyma
- 10 dkg darált dió
- 1 ek olaj
- ízlés szerint szójaszósz
- 1 ek köménymag
- * kelkáposzta levele
- 2 db lepény.
Elkészítés:
A céklát tormareszelőn lereszeljük, szétnyomott fokhagymát és darált diót, olajat, szójaszószt, köménymagot adunk hozzá. Kicsi kelkáposzta levelekre, mint egy csészébe helyezzük a céklát. Lepénnyel fogyasztjuk.
Hasonló receptek
Paradicsom csatni
Egyéb, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Fahéjas almalekvár
Egyéb, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Whisky lekvár
Egyéb, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes