Kapros-hagymás zellersaláta
Hozzávalók:
- alma nagyságú zellergyökér
- 1 fej vörös-
- lila- vagy rózsaszínű hagyma
- 1 csokor kapor
- 2 ek szezámmag.
Elkészítés:
A szezámmagot pirítjuk és kávéőrlőn megőröljük. A zellert lereszeljük, a hagymát aprítjuk, a kaprot apróra vágjuk, hozzáadjuk a pirított szezámmagot, sót és összekeverjük. Állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek Lepénnyel vagy puffanccsal fogyasztjuk.
Hasonló receptek
Pikáns sütőtöksaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Mozarella saláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Mézes gyümölcssaláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Keringési problémák, Májproblémák