Borsófőzelék

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes, Crohn

Hozzávalók:

  • 60 dkg zöldborsó
  • 5 evőkanál étolaj
  • 2,5 kiskanál só
  • pirospaprika
  • 1 csokor petrezselyem
  • cukor
  • víz

Elkészítés:

1, 5 evőkanál lisztből és 3 dl olajból rántást készítünk. A tűzről levéve hozzáadjuk a petrezselymet és a pirospaprikát, majd felengedjük 1, 5-2 dl vízzel. Csomómentesre keverjük és a megfőtt zöldborsóhoz adjuk. Kevergetve újra forraljuk.

Hasonló receptek

Spenótos galuska, sajtos mártással

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Könnyű rakottas rizs

Egytálétel, Közepes

Epebetegség, Crohn, Májproblémák, Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Rakott savanyúkáposzta

Egytálétel, Közepes

Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: