Citrusba töltött vegyes rizs
Hozzávalók:
- 1 grapefruit
- 15 dkg rizs
- 1 tonhalkonzerv
- 2 evőkanál ecet
- 1 evőkanál
- cukor
- só
- bors
- petrezselyemzöld
Elkészítés:
Vágjuk ketté a grapefruit-ot, kanállal vájjuk ki a húsát és kockázzuk fel. A főtt rizshez keverjük hozzá a tonhalat, a gyümölcsöt, ecetet, cukrot, sót, borsot, majd töltsük vissza a grapefruit héjába. Szórjuk meg petrezselyemzölddel.
Hasonló receptek
Túrós csusza
Egytálétel, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Feta-sajtos rakott krumpli
Egytálétel, Könnyű
Hízókúra, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Töltött cukkini
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Vesebetegség, Köszvény, Mogyorómentes, Cukormentes