Zöldborsófőzelék diétásan
Hozzávalók:
- olívaolaj
- zöldborsó
- petrezselyem
- só
- rizstej
- étkezési keményítő
- édesítőszer
Elkészítés:
A fagyasztott zöldborsót kevés olívaolajon saját levében megpárolunk. Sózzuk, megszórjuk petrezselyemzölddel, felöntjük rizstejjel. Ha összeforrt, hideg vízben csomómentesre kevert keményítőt adunk hozzá, még egyszer összerottyantjuk és azonnal levesszük a tűzről. Ízlés szerint édesítőszert tehetünk bele.
Hasonló receptek
Füstölt kardhal paradicsommal
Egytálétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Meglepetésburgonya
Egytálétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Serpenyőben sült vörösboros csirke
Egytálétel, Közepes
Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes