Kétsajtos rizottó
Hozzávalók:
- 30 dkg hosszú szemű rizs
- 1,25 liter marhahúsleves (leveskockából)
- 30 dkg csiperkegomba
- 10-10 dkg (fagyasztott) spenótpüré és vaj
- 5-5 dkg gorgonzola vagy márvány) sajt és reszelt parmezán sajt
- só
Elkészítés:
A rizst a húslevesben megfőzzük. A gombát megtisztítjuk, a nagyobb darabokat kettévágjuk és a vajban félpuhára pároljuk. Hozzáadjuk a felengedett spenótot és készre pároljuk. A kész rizshez keverjük a zöldséges masszát és rámorzsoljuk a gorgonzolát. A parmezánnal összekeverjük és forrón tálaljuk.
Hasonló receptek
Kagylótészta csirkehússal és gombával
Egytálétel, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Zöldséges rizses szárnyasragu
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Burgonya csőben sütve
Egytálétel, Könnyű
Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes