Kétsajtos rizottó
Hozzávalók:
- 30 dkg hosszú szemű rizs
- 1,25 liter marhahúsleves (leveskockából)
- 30 dkg csiperkegomba
- 10-10 dkg (fagyasztott) spenótpüré és vaj
- 5-5 dkg gorgonzola vagy márvány) sajt és reszelt parmezán sajt
- só
Elkészítés:
A rizst a húslevesben megfőzzük. A gombát megtisztítjuk, a nagyobb darabokat kettévágjuk és a vajban félpuhára pároljuk. Hozzáadjuk a felengedett spenótot és készre pároljuk. A kész rizshez keverjük a zöldséges masszát és rámorzsoljuk a gorgonzolát. A parmezánnal összekeverjük és forrón tálaljuk.
Hasonló receptek
Gombás csirkefasírt
Egytálétel, Közepes
Mogyorómentes, Cukormentes
Lencse főzelék (1 személyre)
Egytálétel, Könnyű
Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Spenótos lasagne
Egytálétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes