Kapros csirke
Hozzávalók:
- 1 csirke (tisztított)
- 2 csokor kapor
- 1 pohár joghurt
- 60 dkg burgonya
- 2 dkg vaj
- 1 teáskanál delikát
- só.
Elkészítés:
A csirkét feldaraboljuk 8-10 részre. Minden oldalát megsózzuk. Összekeverjük egy pohár joghurttal, két csokor kaporral és a delikáttal. Végül hozzáadjuk a hámozott burgonyát. Vajjal kent edényben közepesen forró sütőben, alufóliával letakarva 50 perc alatt megpároljuk.
Hasonló receptek
Zöldborsófőzelék diétásan
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkemáj rizottó
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Krumplibohóc
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes