Kapros csirke

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély

Hozzávalók:

  • 1 csirke (tisztított)
  • 2 csokor kapor
  • 1 pohár joghurt
  • 60 dkg burgonya
  • 2 dkg vaj
  • 1 teáskanál delikát
  • só.

Elkészítés:

A csirkét feldaraboljuk 8-10 részre. Minden oldalát megsózzuk. Összekeverjük egy pohár joghurttal, két csokor kaporral és a delikáttal. Végül hozzáadjuk a hámozott burgonyát. Vajjal kent edényben közepesen forró sütőben, alufóliával letakarva 50 perc alatt megpároljuk.

Hasonló receptek

Zöldborsófőzelék diétásan

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Csirkemáj rizottó

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Krumplibohóc

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: