Gombás, csirkemájas rakott burgonya

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 80 dkg héjában főtt burgonya
  • 50 dkg csirkemáj
  • 30 dkg gomba
  • kis fej vöröshagyma
  • tejföl
  • reszelt sajt
  • bors
  • majoránna
  • olaj.

Elkészítés:

A gombát felszeleteljük és az apróra vágott hagymával kevés olajon megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk majoránnával, majd a megtisztított csirkemájjal kissé összesütjük. A megtisztított burgonyát közepes szeletekre vágjuk. Tepsit vagy tűzálló tálat kikenünk olajjal. A rétegezést burgonyával kezdjük, majd arra kerül a gombás, májas ragu, azt megint burgonya követi, majd a tetejére tejfölt öntünk, amit előtte összekevertünk egy csipet sóval és pár csepp olajjal. Majd kezdjük előről a rétegezést, amíg az alapanyagok el nem fogynak. Az utolsó sort is meglocsoljuk tejföllel, majd vastagon megszórjuk a reszelt sajttal. Előmelegített sütőben közepes lángon 40-50 percig sütjük. Salátával vagy savanyúsággal kínáljuk.

Hasonló receptek

Töltött sajtszeletek

Egytálétel, Nehéz

Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Pekingi pulykaérmék vadrizzsel

Egytálétel, Közepes

Gyomorfekély, Epebetegség, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Mindent bele, úgy kell azt!

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: