Cserepes zöldségtál
Hozzávalók:
- 4 burgonya
- 1fej hagyma
- 4 paradicsom
- 2 fehérrépa
- 8 gombafej
- 4 karfiolrózsa
- 2 dl tejföl
- 2 tojássárgája
- bors
- csipet só
Elkészítés:
Megmossuk a zöldségeket, meghámozzuk a burgonyát. A tálba rakjuk a burgonyát, a cikkekre vágott paradicsomot, a nagyobb darabokra szelt gombákat, a karfiolrózsákat és a kis darabokra vágott póréhagymát. Meghintjük kevés sóval és borssal. A tejfölt elkeverjük a tojássárgával és ráöntjük a halomra. Előmelegített sütőben készre sütjük.
Hasonló receptek
Borjúfasírt uborkával és gyömbérrel
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Parajos-zöldséges csirkecsíkok
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Borsófőzelék
Egytálétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes, Crohn