Cserepes zöldségtál
Hozzávalók:
- 4 burgonya
- 1fej hagyma
- 4 paradicsom
- 2 fehérrépa
- 8 gombafej
- 4 karfiolrózsa
- 2 dl tejföl
- 2 tojássárgája
- bors
- csipet só
Elkészítés:
Megmossuk a zöldségeket, meghámozzuk a burgonyát. A tálba rakjuk a burgonyát, a cikkekre vágott paradicsomot, a nagyobb darabokra szelt gombákat, a karfiolrózsákat és a kis darabokra vágott póréhagymát. Meghintjük kevés sóval és borssal. A tejfölt elkeverjük a tojássárgával és ráöntjük a halomra. Előmelegített sütőben készre sütjük.
Hasonló receptek
Májas burgonya
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sajtos spagetti
Egytálétel, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Bazsalikomos omlett
Egytálétel, Közepes
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes