Cserepes zöldségtál
Hozzávalók:
- 4 burgonya
- 1fej hagyma
- 4 paradicsom
- 2 fehérrépa
- 8 gombafej
- 4 karfiolrózsa
- 2 dl tejföl
- 2 tojássárgája
- bors
- csipet só
Elkészítés:
Megmossuk a zöldségeket, meghámozzuk a burgonyát. A tálba rakjuk a burgonyát, a cikkekre vágott paradicsomot, a nagyobb darabokra szelt gombákat, a karfiolrózsákat és a kis darabokra vágott póréhagymát. Meghintjük kevés sóval és borssal. A tejfölt elkeverjük a tojássárgával és ráöntjük a halomra. Előmelegített sütőben készre sütjük.
Hasonló receptek
Aszpikos vegyes zöldség
Egytálétel, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Tejfölös tökfőzelék
Egytálétel, Könnyű
Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes
Indiai rizskorona
Egytálétel, Közepes
Laktózmentes, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes