Cserepes zöldségtál
Hozzávalók:
- 4 burgonya
- 1fej hagyma
- 4 paradicsom
- 2 fehérrépa
- 8 gombafej
- 4 karfiolrózsa
- 2 dl tejföl
- 2 tojássárgája
- bors
- csipet só
Elkészítés:
Megmossuk a zöldségeket, meghámozzuk a burgonyát. A tálba rakjuk a burgonyát, a cikkekre vágott paradicsomot, a nagyobb darabokra szelt gombákat, a karfiolrózsákat és a kis darabokra vágott póréhagymát. Meghintjük kevés sóval és borssal. A tejfölt elkeverjük a tojássárgával és ráöntjük a halomra. Előmelegített sütőben készre sütjük.
Hasonló receptek
Kapros csirke
Egytálétel, Könnyű
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély
Karfiolos tonhal Update2
Egytálétel, Közepes
Keringési problémák, Mogyorómentes, Cukormentes
Sonkás kocka
Egytálétel, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes