Töltött burgonya májjal

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 8 (lehetőleg egyforma) burgonya
  • 30 dkg sertésmáj
  • 10 dkg vaj
  • 2 dl tejföl
  • feketebors.

Elkészítés:

A burgonyákat meghámozzuk, megmossuk, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, és közepüket kivájjuk. Ezután a májat megmossuk, és ledaráljuk, sózzuk, borsozzuk, összekeverjük a kivájt, apróra vágott burgonyával. Végül vajjal kikenünk egy tűzálló tálat, és a megtöltött burgonyákat szorosan egymás mellé tesszük, majd olvasztott vajjal megöntözzük, leöntjük tejföllel, és előmelegítet sütőben kb. 15percig sütjük.

Hasonló receptek

Malac osso buco

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Tojásos rakottas

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Mindent bele, úgy kell azt!

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: