Csirke carbonara

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Epebetegség, Keringési problémák, Crohn

Hozzávalók:

  • 1 kg-os csirke
  • 8 dkg vaj
  • 10 dkg füstölt sonka
  • 20 dkg gomba
  • 1 dl olaj
  • só.

Elkészítés:

A csirke mellrészét vékony sonkacsíkokkal megtűzdelem, megsózom, az olajjal és kevés vízzel leöntve sütőben megsütöm. A gombát vajban megpirítom. A megsült csirkét feldarabolom, tűzálló tálba teszem, köré rakom a gombát és leöntöm a sütésből visszamaradt vajjal. Sütőben fedő alatt 10 percig sütöm. Bármilyen körettel fogyasztható.

Hasonló receptek

Tőkehal rizzsel

Húsétel, Közepes

Keringési problémák, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hagymás-tejfölös csirkemáj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Zöldséggel töltött csirkecombok

Húsétel, Közepes

Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: