Csirke carbonara

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Epebetegség, Keringési problémák, Crohn

Hozzávalók:

  • 1 kg-os csirke
  • 8 dkg vaj
  • 10 dkg füstölt sonka
  • 20 dkg gomba
  • 1 dl olaj
  • só.

Elkészítés:

A csirke mellrészét vékony sonkacsíkokkal megtűzdelem, megsózom, az olajjal és kevés vízzel leöntve sütőben megsütöm. A gombát vajban megpirítom. A megsült csirkét feldarabolom, tűzálló tálba teszem, köré rakom a gombát és leöntöm a sütésből visszamaradt vajjal. Sütőben fedő alatt 10 percig sütöm. Bármilyen körettel fogyasztható.

Hasonló receptek

Rántott hal fokhagymamártással

Húsétel, Közepes

Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Csirke zöldborsós szószban

Húsétel, Könnyű

Epebetegség, Tojásmentes, Cukormentes, Mogyorómentes

Kefirben párolt ponty

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gyomorfekély, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: