Csirkemáj naranccsal
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 1 közepes nagyságú narancs
- 5 dkg vaj
- 1 mokkáskanál majoránna és borsmenta
- ízlés szerint só és törött fekete bors.
Elkészítés:
A csirkemájat szétszedem (a szíveket levesbe főzöm) és csíkokra metélem. A megmelegített vajon hirtelen átsütöm, rácsavarom a narancs levét és kevés narancshéjat is reszelek bele. A többi fűszerrel jól összeforralom, majd burgonyalángossal vagy burgonyakrokettel kínálom. Csak a tányéron szabad megsózni!
Hasonló receptek
Almás csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Szójafasírt
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Barackos-gombás-currys-gyömbéres csirke
Húsétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes