Csirkemáj naranccsal
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 1 közepes nagyságú narancs
- 5 dkg vaj
- 1 mokkáskanál majoránna és borsmenta
- ízlés szerint só és törött fekete bors.
Elkészítés:
A csirkemájat szétszedem (a szíveket levesbe főzöm) és csíkokra metélem. A megmelegített vajon hirtelen átsütöm, rácsavarom a narancs levét és kevés narancshéjat is reszelek bele. A többi fűszerrel jól összeforralom, majd burgonyalángossal vagy burgonyakrokettel kínálom. Csak a tányéron szabad megsózni!
Hasonló receptek
Mogyorós csirkemell (japán recept)
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Cukormentes, Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák
Ördöngős csirkemáj
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Pikáns cukkinis csirkemell
Húsétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes