Spárga saláta
Hozzávalók:
- 150 g spárga
- 1 evőkanál cukor
- 2 teáskanál borecet
- 1 evőkanál olaj
- csipet só.
Elkészítés:
Megtisztítjuk, két centis darabokra vágjuk a spárgát és feltesszük főni az enyhén sós, cukros vízbe. Amikor megfőtt, leszűrjük és hagyjuk kihűlni. A kihűlt spárgát salátástálba tesszük, meglocsoljuk az ecettel és az olajjal. Tálalás előtt hűtőszekrényben állni hagyjuk.
Hasonló receptek
Fiatalító saláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Cukormentes, Gluténmentes
Túrós sonkarolád kapros salátában
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Almás kukoricasaláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes