Spárga saláta
Hozzávalók:
- 150 g spárga
- 1 evőkanál cukor
- 2 teáskanál borecet
- 1 evőkanál olaj
- csipet só.
Elkészítés:
Megtisztítjuk, két centis darabokra vágjuk a spárgát és feltesszük főni az enyhén sós, cukros vízbe. Amikor megfőtt, leszűrjük és hagyjuk kihűlni. A kihűlt spárgát salátástálba tesszük, meglocsoljuk az ecettel és az olajjal. Tálalás előtt hűtőszekrényben állni hagyjuk.
Hasonló receptek
Almás-krumplis csirkesaláta
Saláta, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Tonhalas paradicsomsaláta
Saláta, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Sonkasaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes