Firenzei hal
Hozzávalók:
- 8 szelet tengeri hal
- 3-4 paradicsom
- 3-4 gerezd fokhagyma
- mascarpone vagy krémsajt
- egy zacskó mirelit spenót
- só
- bors
- füstölt sajt
Elkészítés:
Ki kell vajazni egy tepsit, beletenni egy vastag réteg spenótot, néhány gerezd fokhagymát fel kell rá karikázni, ráfektetni sózott-borsozott tengeri halfilét, rákenni egy kis mascarponét, rákarikázni a paradicsomot, tetejére füstölt sajtot tenni és be a sütőbe!
Hasonló receptek
Spenótos-rákos torta
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirkemell pirított gombával
Húsétel, Közepes
Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Juhtúros rántott hús
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes