Feta-sajtos rakott krumpli
Hozzávalók:
- 2 kg krumpli
- 1 szál kolbász
- 1 tömb feta sajt
- 3 nagy fej hagyma
- 5 dl tejszín
- só
- olaj
Elkészítés:
Egy tűzálló jénait kikensz egy kicsit olajjal, belekarikázol egy kevés krumplit, hogy az alját betakarja, ráteszed a hagymaszeleteket és leöntöd kb. 2 dl tejszínnel. Rászeleteled a kolbászt és feta sajt szeletekkel befeded. Rákarikázod a maradék krumplit, ráöntöd a maradék tejszínt és megpergeted egy kevés sóval. Lefóliázod és 200 fokos sütőbe teszed kb. 20 percre, majd a fóliát levéve pirosra sütöd.
Hasonló receptek
Csirkemájas-hagymás rizotto
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkecombok zsenge zöldborsóval
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Kellel rakott burgonya
Egytálétel, Közepes
Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes