Fetás krumplisült
Hozzávalók:
- 40 dkg krumpli
- 20 dkg feta sajt (vagy mozzarella)
- bazsalikom
- oregánó
- só
- bors
- paradicsom
- olívaolaj
Elkészítés:
Hámozzuk meg a krumplikat és vágjuk kockára, a paradicsommal sajttal tegyük ugyanezt. Egy jénai tálat olajozzunk be és keverjük össze a krumplit, sajtot, paradicsomot, fűszereket, tetejét is locsoljuk meg olajjal. Lefedve tegyük középmeleg sütőbe (150-170 fok) és süssük-pároljuk kb. 40 percig. A végén a tetejét levéve piríthatjuk még 5-10 percig.
Hasonló receptek
Csirkecomb római tálban
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Tojásmentes, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Banános birkaragu rizskoszorúval
Egytálétel, Közepes
Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Gombás-sonkás omlett
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes