Legegyszerűbb rakott karfiol

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • karfiol
  • gépsonka vagy más sonkás felvágott
  • sajt (mindegy milyen fajta)

Elkészítés:

A karfiolt rózsáira szedjük, és vegetás vízben puhára főzzük. Egy kisebb tepsit kivajazunk, belesorakoztatjuk a karfiolrózsákat, reszelünk rá kevés sajtot, majd az egészet beborítjuk a felvágottal, s annak a tetejére is reszelünk sajtot, de jó sokat-legalább ujjnyi vastagon. Betoljuk a sütőbe, s ha a sajt megpirult, már kész is.

Hasonló receptek

Májjal töltött burgonya

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Salátafőzelék

Egytálétel, Könnyű

Allergia, Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Vashiány, Crohn, Vesebetegség, Köszvény, Tojásmentes, Mogyorómentes

Toszkán ravioli

Egytálétel, Nehéz

Keringési problémák, Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: