Cseresznyeleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 kg cseresznye
  • 20 dkg cukor
  • 2,5 dl víz
  • csipetnyi őrölt fahéj
  • 1 kávéskanál kukoricakeményítő

Elkészítés:

A cukrot a vízben oldódásig keverjük, majd a fahéjat is hozzáadva felforraljuk. Beletesszük a kimagozott cseresznyét és puhára főzzük. A kukoricakeményítőt 1 evőkanál hideg vízben simára keverjük, majd a cseresznyéhez adjuk és összeforraljuk. Hidegen vagy melegen, az étkezés végén kínáljuk.

Hasonló receptek

Sütőtökkrémleves májjal és gombával

Leves, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Gyümölcsleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Epebetegség, Köszvény, Tojásmentes, Mogyorómentes

Kókuszleves zöldségekkel

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: