Gratinírozott kínai kel lazaccal
Hozzávalók:
- 30 dkg kínai kel
- 18 dkg lazac
- 1 dl besamel mártás
- 5 dkg reszelt sajt
- só
- bors
Elkészítés:
Vágjuk a kínai kelt laskára és a mikróban 500 W-on, kb. 6 percig főzzük, félidőben fordítsuk meg. Szűrjük le, sózzuk, borsozzuk. Készítsük el a besamel mártást, sózzuk, borsozzuk Tűzálló tálba öntsük a mártás felét, helyezzük rá a kelt. A lazacot vágjuk csíkokra és szórjuk a kelkáposztára, majd öntsük rá a maradék besamelt. A tetejére sajt kerüljön. Sütőben 250 fokon 7-8 percig pirulásig sütjük.
Hasonló receptek
Savoyai csőben sült burgonya
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Ünnepi rakott gomba
Egytálétel, Közepes
Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Zöldborsóval töltött burgonya
Egytálétel, Könnyű
Gluténmentes, Gyomorfekély, Epebetegség, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes