Gratinírozott kínai kel lazaccal

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg kínai kel
  • 18 dkg lazac
  • 1 dl besamel mártás
  • 5 dkg reszelt sajt
  • bors

Elkészítés:

Vágjuk a kínai kelt laskára és a mikróban 500 W-on, kb. 6 percig főzzük, félidőben fordítsuk meg. Szűrjük le, sózzuk, borsozzuk. Készítsük el a besamel mártást, sózzuk, borsozzuk Tűzálló tálba öntsük a mártás felét, helyezzük rá a kelt. A lazacot vágjuk csíkokra és szórjuk a kelkáposztára, majd öntsük rá a maradék besamelt. A tetejére sajt kerüljön. Sütőben 250 fokon 7-8 percig pirulásig sütjük.

Hasonló receptek

Savoyai csőben sült burgonya

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Ünnepi rakott gomba

Egytálétel, Közepes

Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Zöldborsóval töltött burgonya

Egytálétel, Könnyű

Gluténmentes, Gyomorfekély, Epebetegség, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: