Sült nyúlhús
Hozzávalók:
- 1 kg nyúlcomb
- 2 fej hagyma
- 1 sárgarépa
- 1 evőkanál szójaszósz
- piros paprika
- 1 dl tejszín
- só
Elkészítés:
A serpenyőbe étolajat teszünk és az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk benne. A combokat kicsontozzuk és a serpenyőbe rakjuk. Majd nagy lángra tesszük a tűzhelyet és átforgatjuk a serpenyőben a húst. Hozzákeverjük a karikákra vágott sárgarépát, megszórom pirospaprikával, kevés sóval, mert szójaszósz elég sós és kevés vízzel felöntöm. Ha megpuhult a comb, beleteszem a szójaszószt, majd a tejszínt.
Hasonló receptek
Sütőtök főzelék sajttal (1 személyre)
Egytálétel, Könnyű
Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Tökfőzelék
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csusza spenóttal
Egytálétel, Könnyű
Hízókúra, Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes