Tejszínes -parajos csirke

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg csirkemell
  • 3 dl tejszín
  • 50 dkg parajlevél
  • olaj
  • kis fej vöröshagyma

Elkészítés:

A csirkét darabokra vágjuk, megpároljuk. A parajleveleket leforrázzuk és összevagdossuk. A megpárolt filéhez hozzáadjuk a parajt és az előzőleg üvegesre pirított hagymát. A 3 dl tejszínt hozzáöntjük, majd jól összeforraljuk, ízlés szerint ízesítjük. Sültburgonya illik hozzá legjobban köretként. A paraj jobb, ha friss és nem fagyasztott, mert jobban kihozza az étel a friss paraj ízét.

Hasonló receptek

Töltött káposzta

Egytálétel, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Szardíniai omlett

Egytálétel, Könnyű

Májproblémák, Mogyorómentes, Cukormentes

Rakott karfiol

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: