Ánizsos csirkemáj
Hozzávalók:
- csirkemáj
- gyömbér
- fokhagyma
- őrölt csillagánizs
- cukor
- fehérbor
- szójamártás
Elkészítés:
A szép egyforma csirkemájakat reszelt gyömbérrel, zúzott fokhagymával őrölt csillagánizzsal és cukorral ízesítjük. Fehérbort és szójamártást összeforralunk és a csirkemájakat belepároljuk. Kihűtjük és 24 órán keresztül pácoljuk.
Hasonló receptek
Padlizsános - tárkonyos csirkemell ragu
Húsétel, Könnyű
Keringési problémák, Májproblémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Fokhagymás tengerihal-filé
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Keringési problémák, Köszvény
Borsos csirkecomb három pürével
Húsétel, Nehéz
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes