Tök lecsó

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 150 g tök
  • 1 mokkáskanál édes nemes fűszerpaprika
  • 50 g paradicsom
  • 50 g zöldpaprika
  • 50 g vöröshagyma
  • 2 teáskanál olaj
  • csipet só a kézi sózáshoz.

Elkészítés:

A felhevített olajon az apróra vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk, a tűzről levesszük, a fűszerpaprikát hozzákeverjük, beletesszük a cikkekre vágott paradicsomot és zöldpaprikát. Visszatesszük a tűzre, összemelegítjük és belerakjuk a szálakra, vagy apró kockákra vágott tököt. Fedő alatt pillanatokon belül készre fő.

Hasonló receptek

Csusza spenóttal

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Zöldfűszeres lasagne

Egytálétel, Közepes

Vashiány, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Zöldborsófőzelék diétásan

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: