Rozmaringos burgonya
Hozzávalók:
- 600 g burgonya
- 20 g margarin
- 12 g friss rozmaring
- 4 g só
Elkészítés:
A rozmaringot a margarinon átfuttatjuk, majd óvatosan hozzáadjuk az előzőleg már sós vízben megfőzött burgonyához. Tálaláskor friss rozmaringgal díszítjük.
Hasonló receptek
Zöldség ágyon sült tengeri hal
Egytálétel, Könnyű
Cukormentes, Gluténmentes, Epebetegség, Keringési problémák, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes
Görög lecsó
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sajtos spagetti
Egytálétel, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes